Om mig

Jag heter Christina, kallas Cia. För några år sedan tog jag över min mors kennel namn, det var mest bara för att jag ville ha namnet kvar och driva namnet vidare efter min mors bortgång. Hon startade kennel 1987 och 2007 tog jag över namnet.
Jag vill inte driva någon storavel på hundar, utan föda upp i den mån jag tycker och trivs med. Jag vill heller inte ha ett stort antal hundar,då jag vill ge var och en egen tid och känna att jag verkligen gör det oxå. Jag är ju ingen tävlingsmänniska fast jag tänkt och vill prova någon gång. (Då mina barn vuxit upp) Mina hundar växer upp i familjelivet. Det är inte bara ett redskap för mig utan en livsvän. Mitt motto är att hundarna ska få vara hundar och leva ett gott liv med oss människor. 

Oj jag ser det var läääänge sedan jag skrev detta, men allt får stå kvar för det står jag för till 100% 
Finns så många som bara ha sina hundar som ett redskap!! Jag har med åren tagit hand om en del hundar, det är något jag brinner för!! Ibland kommer det hundar som dom ska avliva för att den pissar inne hela tiden ? Ok!! Ja jag kan säga att i den här hundens fall(en schäfer tik 3år) så gjorde hon det första dagen hon kom hit sen gjorde hon det aldrig mer.... Det var inte hundens fel, de var husse i familjen som slog henne hela tiden så hon var liv rädd att vara där!! Såna där hundar bla har hamnat här, och jag tycker det är jätte skojigt att jobba med sådana och se förbättringarna =) 
Det var en in blick i mitt liv!!
Har ni funderingar och frågor så skriv en kommentar i bloggen så kan jag kontakta er!!