onsdag 26 augusti 2009

gott och blandat

Go kväll
Ja jag måste ju trycka in ett inlägg för jag känner att det vore på sin plats.

Mina tre stora jyckar fick ha koppel medans sonen fiskade,men jag gissar att de hellre hade sprungit om kring hela tiden =)
Hoppar lite mellan bilderna, men lilla busfröet ayla, hon har en bädd just nedanför utemöbel, tror ni hon ligger i den? näää hon ligger i våran soffa=)

Ja åter till vattnet, måste ju säga att hundarna trivs som fisken i vattnet i stugan.


Ayla hon växer och blir så fin, är så stolt över henne=) Fast busigare hund har jag inte haft på 12 år=)

Sonen fick hålla hundarna ett tag medans det var min tur att fiska lite=) och det går ju bra för de respekterar att även de små skall ha kontrollen över dom.

I helgen har vi äntligen fått till en mindre hundgård så jag kan ha några där då och då.
Men på kvällarna sover de inne, och de e hundar överallt i stugan då=)

Här väntar det på kvälls godiset.

Men när det väl är dags för sova, så får det flytta ut i hallen och sova där, känns lugnast så;)Ja nu till det hårdaste och tråkigaste jag gjort i mitt liv nästan,
Jag har lidit ett bra tag att jag inte hunnit med rottisens behov, så jag var tvungen att låta han flytta från oss=( *gråter*
De gör ont varje kväll och jag saknar honom som en tok, men jag vet jag gjorde rätt och han har nog de himla bra nu med så många som uppmärksamma honom.
Ja det var det de.
Ha det gott där ute.
Kram från oss


1 kommentar:

 1. Fullt med underbara bilder på Dina fina och busiga hundar, att Du inte har alla i sängen på natten förstår jag, då finge Du själv sova i hallen.
  Om Du tog beslutet att inte ha rottisen kvar så var det ett rätt beslut, annars hade Du inte tagit det beslutet, det kallar jag för att ta ansvar för sina djur!

  Tungt men Du vet att Du gjorde rätt!

  KRAMAR!

  annette

  SvaraRadera