tisdag 18 december 2012

En galen helg

 Hejsan
På fredag kväll kl 20:00 åkte jag hem i från mot ett hundjobb sen kl 21:00 hämta jag upp Anneli och sen möte jag upp syster i Östersund för lite byte av saker och hämta Elinor sen rullade vi ner över sthlm, blev en lång natt i bilen efter vi lämnat av Anneli i Södertälje rullade jag och Elinor ner till Nynäs (Nynäshamn) för att leta oss till stugan för 4h sömn efter en sömnlös natt i bilen. De var skönt. Sen var det rätt dåligt väder så dagen blev inte som tänkte men vi hade de skönt!! Julbord med 4 danskar och 4 svenska från olika delar av Sverige gjorde kvällen toppen. 
 På lördag eftermiddag så fick jag äntligen träffa Basty!!! När jag väl såg papperna så är han champion i fyra olika länder!! helt galen snäll och fin hund!!
 På söndag morgon var det upp kl halv sex för att göra sig klar inför utställningen på stora sthlms mässa och utställning. Crazy vann sin klass och gick vidare och kom tvåa mot tikarna. Vi missa alltså svensk vinnare(mästare) med en placering, lite surt men men hon är två år och vi hade inte fönat och fixat som alla andra så hon hade naturlig skönhet =) Det jag var mest stolt över var hennes lugna och fina beteende och psyke. Hon fick så fina ord av såååå många på mässan, jag var helt trött i rösten efter en hel dag med prata och fotande. Stolt ägare!!! Hela hennes kull som var där visade sitt lugn. Det var underbart att se dom!!
På söndag morgon lämnade jag över Delilah (Yla) till sin ägare, de var tur de var lite stressigt annars hade jag grinat för de är tomt utan henne nu här hemma :( Men jag vet hon har det bra och kan inte få de bättre. 
Det var en intensiv helg men jag är glad Elinor var med, hon är så lugn och härlig tjej så mysig att umgås med.  Så jag tackar dig för en underbar helg. Men de var skönt att komma hem kl tre på söndag natt och kliva upp sex för att göra barnen klara för skolan :P Var något mör på måndagen.De kändes att man gjort 140 mil i bilen och 8h på mässan med flera tusen människor och hundar. Men nu är det fullt spätt på jobbet sista veckan och nästa vecka är jag ledig från städ men får hem 3 hundar i några veckor så de blev inte ledigt som jag trodde iaf :/ 
Måste ila ut men ha det gott och god jul om jag inte skriver mer innan =)
kram från oss

1 kommentar:

  1. Tack för allt i helgen :)
    Ja Niqo börjar bli riktigt snygg hoppas det håller i sig :D
    Vi vill också att Yla växer upp NUUU vi vill se! haha, hon är såå troligt SÖT! Så ska bli riktigt spännande att se :) :)

    SvaraRadera