söndag 8 april 2012

Testar mig fram

 Hejsan
Ja idag var ingen vanlig dag ute med hundarna!!!
Börja med att vi koppla på Crazy,Kiwok och Magoo och valparna fick bära sele och springa lös.
Sen fick dom sitta i en lina på sidan av(den Magoo sitter i på bilden) och bara springa vi mina ben fast i lina. Som ni vet är dom ju rätt fega av sig så allt nytt som händer är jätte jobbigt. Nä tänkte jag nu ska jag sätta dom bakom Crazy och Kiwok och sen om dom vill springa efter dom, till en början ville dom bara vara vid mina fötter... Men de tog sig och jag koppla bort dom direkt de var som skojigaste för dom!! Å då fick fortsätta springa lös. Sen så när vi nästa är hemma så kommer Hero och möter oss till min stora förvåning.
ÅÅå tänkte jag va pinsamt om han sprungit runt hemma och så hemskt att han ville följa å fick inte!!
Men då vi skulle fara ville han ligga å äta ben så jag gick bara in till han och fatta vinken tänkte jag han vill stanna hemma och äta ben. Han med sin bakdel behöver ändå inte dra så ofta så han får ont och så drog jag igen dörren(den går inåt) och låste aldrig för han brukar vara lugn. Men inte i dag. Han stod mitt på spåret och hade glädje skutt med valparna som oxå va lös:/ Suck och så hör jag skotrar och hundar fulla spåret!!
Men det gick ju bra dom körde lugnt och mina hoppa ju av spåret,men jag tycker det är stökigt när många är lös samtidigt,de gör inget då man är själv i en skog men då man ska dela spår med så många andra så är det ingen höjdare =)
Så idag har jag lärt mig en läxa. Lås dörren efter dig =) 
Och de är faktiskt många som kan bli rädd Hero då han är så stor, men han har ju inget intresse av att springa fram till folk eller hundar, men man vet ju aldrig!!
 
Det var allt från oss en stökig söndag!!
Kram kram och sköt om er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar