måndag 25 februari 2013

Funktionär på Amundsen 2013

 Ja då var det måndag igen. Jag hinner verkligen inte blogga så mycket nu =) 
Kan börja med att skriva att jag har lånat alla bilder från internet för jag orkade inte föra över mina egna. Å dom var inte lika bra heller.
Men som sagt i helgen har jag varit funkis på Amundsen, vi började 09:30 på lördag fm och slutade kl 21:00 på kvällen, jag hade tur då som fick gå hem för jag var varnad till 02:00 ;) Det blev gigantiskt mycket springande intensivt. Hade även ansvaret över E45 an som vägvakt,ta mellan tiden och checka av alla. Det flöt på bra. Sen var de panik ner på dollar och hjälpa spannen att parkera för dom som ville stanna. Gaaaa fortsätta springa =)
 Det har varit en mycket rolig helg med många glada människor och spännande att få möta folk från Alaskan, Italien,spanien, tyskland, norge sverige osv. Nu har vi övat på språk kunskaperna =)
 Här tog poulsens foto på mig på fredagen på veterinärbesiktningen. Där fick jag "äran" att parkera alla ekipage från olika länder =) De gick ju fint de med.
 På söndag em var det dags att gå i mål. det blev ytterligare 6h ute. 
 Bilden längst ner visar Hugh neff från Alaska =) Har även fått veta att han stannar lite längre och kör Bever trap trail som jag oxå ska köra =) Sweet =) De blir skoj!!! 
Nä nu fick vi besök så jag måste vara social en stund innan jag måste överge dom och sticka ut på lederna på skidorna =)
Ha det gott.
Kram från en ganska mör Cia för jag tog även tag i taken nu i dag och skotta här hemma. Så bro på om man   kommer kunna gå i morgon ;) hehe.

1 kommentar:

  1. Så himla kul att vara med. Det är rolgt med hundlopp faktiskt. Här är det några som kör med hundspann.
    Kram Synnöve.

    SvaraRadera