tisdag 2 april 2013

ledighet behövdes

 Ja idag var det åter igen jobb. De var ganska skönt, körde en 7h städ och sen blev de 1h slädtur med barn. Lagom dag och bra avslutning =)
 Efter meriteringen på hundarna var jag så trött i huvudet, trodde jag skulle ha träningsvärk men de fanns inte utom de var tröttheten som kom i kapp mig. Jag vet jag har kört rätt hårt och efter meriteringen så släppte allt och jag va trött hela tiden, höll på somna på jobbet mitt i dan och så höll de på ända in på skärtorsdagen. Då tog jag och elin och delade på champangen jag fick av kirsten och släppte alla krav och måsten. Det behövdes kände jag =) Sen var det påskmust och cola resten av helgen och vila och bara må gott med nära och kära. 
 Som ni ser kanske så är det två st alaskan huskys som ska bo här vintern ut iaf. Dom är här för att jobba de sista i vinter med oss medans ägaren får lite mer semester. Mycket uppskattat av mig =) Älskar att dra med alaskan huskys. 
jag har haft Qvinna med hennes ägare här två gånger under påsk och dragit och grillat lite. Så skoj när dom kommer på besök. 

Här ser ni min Basty och deras Qvinna som drar Micke med nordisk stil. Inte dåligt för han gjorde bara en vurpa ;)
Hoppas ni alla haft en riktigt bra påsk? Själv hade jag som sagt de lugnt å skönt, var i stugan fredag och hade gärna varit där längre och inte stressat hem på lördagen. Men nu är de slut på de =)  Men som tur va så kom ju Maria och Micke på lördagen med 3 malamuter, en blandis och grilla så det blev ju iaf toppen =) 

Tusen kramar från oss alla. 
Ps. Går allt som planerat så blir det en parning inom kort på Ayla och Blackie!! Återkommer då jag vet mer om hur de går och fungera ;) Ds

4 kommentarer:

 1. Hej gumman. Jodå...vi lever. Även om jag blivit tokförkyld, blä.
  Men borde ju har kurerat mig tills fre,lö,sö.
  Hur har du det då?
  Kollar ju din blogg me jämna mellanrum så jag har koll på vad du gär!
  (inte ska du väl ha en sån fin kruka på farstukvisten..antikvärde, hehe..)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra det =) Men tyvär bloggar jag bara om en 10:ondel :P De övriga får vi ta över en fika =)

   Radera
 2. Så undebart det ser ut med "slädturn"och fina hundar har du./linda i södra öhn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Linda. Ja det är ju grymt härligt =) De är livskvalite på hög nivå =)

   Radera