tisdag 4 november 2014

Vildmarkracet och BTT


Hejsan
Jag vet jag är absolut sämst på att uppdatera denna blogg och de övriga oxå,
Men nu när jag sitter vid datorn för en gångs skull ska jag skriva lite.
Vi tränar på som vanligt jag personligen och vovvarna. Vi har bestämt oss för att köra Vildmarksracet i Jan jag och Maria som duo =) Lite spännande att va två st och försöka samarbeta. Jag kommer nog till 90% åka skidor de första 6 milen och hoppas hon ta den andra 6 milen. (sammanlagt 12mil på en dag) Då jag varit konstig i kroppen en längre tid har jag bara underhållstränat så jag har inte fått ihop alla mil i mina egna ben innan starten. Men ännu har jag tid ;) Jag kommer köra Knytt,Mini,Tej och Crazy och Maria ska ha sin Matach och fodertiken min Cisco med i samma spann. Detta blir skoj och då vi har så lite hundar så får vi kämpa vi med.
Sen är de den årliga BTT i mars. Där tror jag att jag i år även där kommer åka skidor. Men ej helt bestämt. Man vill ju kämpa lite själv oxå. Det är roligare att samarbeta med hundarna och kämpa själv oxå alla 11-14 mil.
Annars går det bra med valparna, dom springer på bra i spannet och är duktiga. Gamlingarna kämpar på ännu oxå, men vet inte om de håller hela vintern. 
Jag behöver dom ju under turistkörning. Annars har jag även anmält mig och ska gå draghundsinstruktörs utb. Så då har jag problemhundskonsult utb, hundinstruktör och draghundsinstruktör.
Sen får de vara nog :P . 
Nä vet ni vad.... vill ni följa våran träning och resa bättre så adda mig på instagram ciasundkvist.
Kram på er alla goa läsare,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar