lördag 26 november 2011

Lycka

 Hejsan där ute!!
Idag morse var jag och lilltjejen uppe kl 05:00 för att dra oss i väg på utställning med finaste Laikan!!
Jag har ju jobbat med denna kille i veckan då han blir väldigt stressad och upp jagad då han kommer på utställning!! Men vi träna ringträning här hemma med en amstaff och sen mina hundar och de fungerade, men jag hade inga stora förhoppningar att få till något på bara 1vecka då hans problem ligger djupare än så.
Han är bara ovan den miljön och trissas upp. Ja de gjorde han nu oxå ;) 3h stod jag på hel spän att flyga kors och tvärs men till och från fick jag han lugn. Mycke köttbullar gick det åt!!
Sen var de äntligen dags för ringen, jag och en till skulle in i våran klass,(phu tänke jag tur de bara va två =)
Men något hände, han kom ihåg de vi övat på hemma och han sprang som en GUD vid min sida, han försökte moppsa upp sig en gång mot en gråhund, men jag visa han vägen med handen att vi skulle svänga och han tappa bort den andra hunden =)
Han fick så himla fin kritik dock är han 67cm hög och dom får vara som högst 64cm, domaren köpte att han var för hög för att han hade så fin hel het. Och fint temperament och väl visad :D
ja han fick en 1a och VG så nu är alla glada =)
Till och med jag som fick äran att jobba med denna kille. jag tror han kommer tillbaks framgenom(hoppas) Jag känner så mycket för denna då min första hund var så lik han. Ni ska få se bilder framgenom.
Men när jag kom hem till mina så kände jag även att gud vad skönt att mina inte är så där på utställning!! Vi fick många blickar pga av hans stress och överslag!! men men de var bara att försöka hålla sig lugn och stadig på foten!!
Tror många som såg oss i dag trodde nog vi skulle åka ut nollad men haha där fick dom på nöten ;) 
Kram från oss
&
Trevlig första advent :P

3 kommentarer:

 1. Trevlig första advent till dig o familjen (inklusive hundar) Här kommer en hälsning från Acki :o)

  SvaraRadera
 2. ÅÅÅÅ vad jag har tänkt på er =) Jag såg på skks sida att du röntgat henne! Hoppas det är bra med er. Skicka gärna ett mail om du vill =) så jag får höra hur det är med er! Kram

  SvaraRadera
 3. hej gumman!
  så nära, men ändå så långt borta!! varför hinner vi inte ses?? måste skärpa till oss, eller hur?!
  du ska väl snart på kurs?, men sen ska vi jul-fika & surra.
  ha det bäst, så hörs vi snart.
  kram kram //m

  SvaraRadera