tisdag 9 oktober 2012

Tiden var tar du vägen

Hejsan
Jag ber om ursäkt över så lite bloggande. Men tiden finns inte, de flesta bilder har hamnat på fb. Men nu ska jag ta mig tid och berätta och skriva lite om de små liven och lite blandat ;)
Valparna har hunnit bli 7 veckor idag!!! Helt sjukt att de gått så fort.
Ja kan knappt sätta ner en fot så är de en valp där. Ska jag gå ute så är det en flock med valpar runt fötterna på mig. Följsamma? Om dom är =) Min första kull. A kullen dom var allt utom vid mina fötter men sen har de andra 3 kullarna varit nära hundar om vi kallar dom det =)
 Ja så kommer vi till ansiktsbilder. Här uppe har vi en lugn och trevlig tik som var tingad men är nu ledig pga av ändringar ;) Moonlover´s Emenek Defy
 Här uppe har vi en lugn, trygg och stadig tik som heter Moonlover´s Emenek Daze och ska flytta långt bort i Norge till några gamla bekanta till mig.
 Här uppe har vi en glad,lugn och härlig tik som ska flytta ner till sthlm som terapi hund bla. 
Moonlover´s Emenek Delilah
 Här uppe har vi en glad tik men gärna går i väg med hög svans och tycker allt är cool lugnt. Finns inget som hindrar mig ;) 
Moonlover´s Emenek Diva otingad.
 Här uppe ser ni en lugn go björn som ska flytta till Norge oxå fast till ett eget hem =)
Moonlover´s Emenek Dino
 Här uppe ser vi en mindre hane som är mycket sällskaplig, ska gärna va runt barnen hela tiden. Mycket gosig och pussig kille. 
Moonlover´s Emenek Djingis otingad

 Här uppe ser ni MIN björnunge =)
Lugn och mycket nära kille som gärna ligger i knä medans de andra busar.
Moonlover´s Emenek Dimmaq

 Vi är inte kräsen på vädret här i byn, ute i regnet och gnäger älgben. Det är melodin de ;)
 Och även om dom har en egen bädd så sover dom gärna på hallmattan hel högen så när de kommer folk så ramla de ut en och annan valp ;)
Och jag har ju glömt blogga om mina andra vovvar nu i flera veckor ;) Men de lever och tränas.
Tej har äntligen kommit in mer och mer i draget och han gillade inte att vara kopplad med andra hundar i början, men nu har han visat annat sista gångerna :D Så nöjd att det blev hund av han till slut oxå =) Men det har varit ett kämpigt år måste jag säga och än har vi inte tagit oss hela vägen men vi är på god väg.
Greta ska jag fota lite oxå, hon och jag var ute och sprang i går kväll 2km. Jag vågar inte springa mer med henne då hon bara är halvåret och kan få problem med rygg osv. 
Hon är en mycket vaktig dam, som gärna kan skälla ut en och annan. Hund som människa. Men så jävla härlig och snygg =) Älskar den hunden.
Hero!!! Ja han har jag gått och sprungit korta bitar med, han får lätt problem med ryggen och går till och från på remadyl. Lider med han i perioder.
Ja i helgen hade jag 16st hundar hemma =)
1alaskan husky,3 stora malamuter,1 schäfer, 1 aussie,7 små malamuter, 1 kuvaz, 1 lagotto och sist men inte minst 1 nakenhund =) Jag har aldrig sprungit så mycket en helg, hann jag sitta 15min var jag glad =) Ja jag hade ju 2 barn oxå =) och besök så det var en annorlunda helg som jag gärna inte gör om på ett tag =)
Nu till helgen är det dags för Mr magoo att ställas ut i Sundsvall. Härligt att få kliva upp 03.30 på lördag morgon och dra ner till Sundsvall ;) haha. 
Ja som sagt. Tiden kan jag ta till vara på det vet jag!! Om ni behöver en som lägger planeringar så fixar jag de lätt åt er så är det bara att rulla på i schemat sen ;)
Nu ska jag plugga lite innan det är dags för ronden med hundarna igen.
Kram från oss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar